Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CM Punk

2009.02.21

Név: CM Punk
Magasság: 185 cm
Súlya: 100 kg
Származási hely: Chicago, Illinois
Zenéje: Killswitch Engage - This Fire Burns
Speciális mozdulata:Go To Sleep, Anaconda Vise
Főbb eredményei: ECW Champion, World Heavyweight Champion, Intercontinental Champion, World Tag Team ChampionKép

 

Phil Brooks néven született 1978. október 26-án Chicago-ban. Van két lány- és egy fiútestvére.


Fiatal korában Backyard Wrestling-eken vett részt. Csapatot alkotott CM Venom nevű barátjával, innen származik a  CM név.


2005-ben szerződést kötött a WWE-vel. Kezdetben az Ohio Valley Wrestling-hez került, ami a WWE kiképzőközpontja. Itt Southern Tag Team Bajnok lett, ezen kívűl OVW Nehézsúlyú Bajnoki címet is szerzett.

2006. június 24-én debütált az ECW-nél Stevie Richards legyőzésével. Később lehetőséget kapott az ECW cím megszerzésére Chris Benoit ellenében, de lemondta az ütközetet. Johnny Nitro ugrott be helyette, aki élt is a lehetőséggel, és a Vengeance gáláján bajnok lett. Első számú kihívója Punk volt, aki végül a címet is megszerezte. A valóságban Nitro-nak le kellett adnia az övet doppingvétség miatt.

2008. januárjában Chavo Guerrero szedi el tőle az övet.
A WrestleMania XXIV-en részt vett a Money in the Bank létrás meccsen, amit megnyert. Ennek értelmében egy éven belül bármikor, bármelyik világbajnokot kihívhatta egy címmérkőzésre.

2008. júniusában beváltotta világbajnoki lehetőségét, és az aktuális bajnokot,  Edge-et, legyőzve Nehézsúlyú Bajnok lett. Jó pár címvédés után az Unforgiven-en a címmeccse előtt Randy Orton megtámadjaezért ki kell hagynia az ütközetet.

Egy októberi RAW műsorban Kofi Kingston-nal megnyeri a World Tag Team címet. Egy hónappal később John Morisson (korábban Johnny Nitro) és Miz szerzik meg a címet.
Punk részt vesz egy tornán, ami az interkontinentális címért zajlik, a döntőben sikerül legyőznie Regal-t, és Interkontinentális Bajnok lesz.

Majdnem két hónapig őrzi a címet, de jön JBL, és legyőzi, így véve el Punk-tól az övet.
A WrestleMania XXV-n zsinórban másodjára is megnyeri a Money in the Bank létrás meccset, így újból lehetősége nyílik arra, hogy egy éven belül bárhol, bármikor kihívja valamelyik világbajnokot.

 

Ezzel a lehetőségével él is, az Extreme Rules-on sikeresen váltja be táskáját, Jeff Hardy-tól elszedve az övet. Punk így már 2-szeres World Heavyweight Champion.

 

A Bashen Jeff Hardy próbálja visszaszerezni az övet, ám Punk kizáratja magát, így továbbra is ő marad a bajnok.

 

A Night of Champions gálán azonban nem sikerül megállítania Jeff Hardyt, aki így el is szedi tőle az övet.

 

Punknak a SummerSlamen adatik meg a visszavágás lehetősége, méghozzá egy TLC (asztalok, létrák, székek)  meccsen. A ring fölött lógó övet Punk veszi le előszőr, így immár háromszoros Nehézsúlyú Világbajnok. A meccs után azonban új kihívója akad, nem is akárki: The Undertaker.

 

 

 

CM Punk bevonulózenéje:

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Smackdown

(McPunk, 2009.09.12 08:14)

Csak azt nem bírom hogy a Smackdown elején állandóan pofázik én meg nem értem mert még nem tudok olyan jól angolul! De egyébként tök jó!

hulyek vagytok

(Ricsi, 2009.08.26 13:41)

Ez nem buzi.SOk wrestlernek ilyennek kellene lennie.nem iszik nem drogozik nem cigizik.tiszta mint a ho.anyad a buzi

Fórum

(j0k3r, 2009.07.08 16:42)

Sajt! inkább gyere a WWE-WRESTLING Fórumára
wrestling.gazlap.hu regisztralnog kell először, és ott meg tudjuk beszélni az ilyeneket.

sajt

(sajt, 2009.07.08 13:32)

Szerintem kár hogy van olyan szabály mikor az övért játszanak és a címvédő vesztésre áll majd a bíróban kárt tesz és kizárással az ellenfél nyer ám megtartja az övet. Ez így nem igazságos minthogy az se hogy randy orton vesztésre áll majd a legacy segítségével megnyeri a versenyt. Írjátok meg véleményetek ezekről a szabályokról!

wwe-wrestling

(wwe-wrestling szerk., 2009.05.23 16:39)

gratulálok...

hmm..

(Tomi, 2009.05.23 15:55)

ez egy buzi.


« előző

1 | 2 | 3