Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Bash 2009

2009.06.29

Június 28-án, vasárnap megrendezésre került a Bash, ami a WWE egyik Pay-Per-View műsora volt.

 

Hivatalos zene:
Aranda: Whyyawannybringmedown

 

Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

Kép


______________________________________________________________________________


Tommy Dreamer (C) vs. Christian vs. Jack Swagger vs. Mark Henry vs. Finlay -ECW Championship- Scramble Match
Christian és Jack Swagger kezdett először a ringben, harmadiknak Finlay érkezett, negyediknek Mark Henry, utolsónak a bajnok Tommy Dreamer.
Mivel Tommy Dreamer érte el az utolsó pin fall-t ezért a győztes és ECW Champion: Tommy Dreamer

A meccs után Edge odament a SmackDown General Manageréhez, Theodore Long-hoz, és azt akarta, hogy a World Heavyveight Championship-ért való küzdelembe ő is beszálhasson. Long azt mondta, hogy nem szállhat be.

Chris Jericho (C) vs. Rey Mysterio -Intercontinental Championship- (Mask vs. Title Match)
Nagyon jó meccs volt, rengeteg látványos elemmel Y2J és Rey részéről egyaránt. Volt Codebreaker, Rey kétszer is megcsinálta a 619-t. Érdekes volt, amikor Jericho levette meccs közben Rey maszkját, de az alatt volt még egy. Rey pin fall-al győzött. Várható volt a kisgyerekek kedvencének győzelme, főleg a maszk miatt, ami nem kerülhet le róla. (Kár, hogy nem került le.)
[10/7]

A meccs után Jericho odament a SmackDown General Manageréhez, és egy új meccset követelt.

Great Khali vs. Dolph Ziggler (No Disqualification Match)
Nem volt túl pörgős a meccs Khali "méretei" miatt, viszont volt egy /számomra/ nagyon jó meglepetés, amire nemnagyon számítottam: Kane visszatért! Bejött, szétverte Khalit egy székkel, ezután Dolph simán nyert. Ezek után Kane valószínüleg heel karakter lesz.
[10/7]

Carlito & Primo vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase
-Unified Tag Team Chapionship-
A meccs elején nagy meglepetésre bejött a SmackDown Genereal Managere, és kijelentette, hogy ez egy Triple Thereat Tag Team Championship lesz. A harmadik csapat pedig Edge & Chris Jericho. Ennek ellenére Edge és Y2J nem nagyon volt a ringen belül, mivel a Legacy és a Colóns egymással harcoltak, nem érintették meg Edge-éket, így ők nem tudtak beszállni. (Edge azért sem szerepelt túl sokat, mert sérülésekkel bajlódik.) Edge megérintette Cody Rhodes-t, aki Carlito-val harcolt, Carlito ezt nem vette észre, amikor megfordult Edge megcsinálta rajta a Spear-t, és pin-fall-al nyert. Edge & Chris Jerricho az új Tag Team Bajnokok.
[10/6]

Így a két "elégedetlen" pankrátor is kapott egy meccset, ahol nyerni tudtak.

A meccs után Ted DiBiase és Cody Rhodes találkoztak Ortonnal, és Orton elmondta nekik, hogy segíteniük kell Triple H legyőzésében. Ted Dibiase azt mondta, hogy majdnem Tag Team Championok lettek, erre Orton azt mondta, hogy őt ez nem érdekli. DiBiase és Orton összevesztek, Ted elment, de Rhodes ottmaradt Orton mellett.

Melina (C) vs. Michelle McCool -Women's Championship-
Melina 5 hónapos uralkodását megtörve győztes, és az új női bajnok: Michelle McCool

CM Punk (C) vs. Jeff Hardy -World Heavyweight Chapionship-
Ennek a meccsnek a végeredménye nagyban befogásolta Jeff Hardy további WWE-beli sorsát. A kikap, lehet, hogy elmegy a WWE-től. Kicsit lassan kezdek, de később beindult a meccs. A nézők Hardy szerették, CM Punk-ot kifütyülték. Hardynak nemsikerül a Swanton Bomb (mellé ugrott) de másodjára, egy Twist of Fate után, már igen. Ezután Jeff lefogta CM-et, a bíró hármat számolt rá, úgy tűnt, mintha Jeff már nyert voltna, de mivel Punk lába belógott a ringsarokba a bíró intett, hogy menjen tovább a meccs.
Punk hátba rúgta a bírót ezért diszkvalifikálták. Ebből is látszik, hogy Punkból heel lesz. A meccset Jeff nyerte, de a WHC öv maradt CM Punk-nál. Amikor CM elment az övével, Jeff megtámadta és visszamentek a ringbe harcolni, ahol csak a bírók tudták őket szátválasztani.
Nem volt annyira látványos, mint amennyire én azt CM-től és Jeff-től vártam volna, de azért egész jó meccs volt.
[10/6]

John Cena vs. The Miz
A meccset végig Cena uralta, de később Miz-nek is voltak "jobb pillanatai". Cena megcsinálta a U Can't C Me-t, az Attitude Adjustment-et, és az STF-et, amink a végén Miz feladta a meccset, tehát Cena nyert. Egy újabb /szerintem/ unalmas meccset láttunk Cena-tól. Hurrá.
[10/3]

Triple H (C) vs. Randy Orton -WWE Championship- (3 Stages Of Hell) (Pokol Három Lépésben)
A harc a ringben kezdődött. Randy a meccs elejétől kezdte Triple H sérült lábát akata mégjobban szétverni. Triple H behozott egy széket, szétverte Ortont, ezért az első részt Orton nyerte, Triple H diszkvakifikálásával.
A 2. szakasz a ringen kívűl folytatódott. Ott Triple H megcsinálta a Pedigree-t, így a második részt Triple H nyerte. Az állás 1-1 volt, és jött a harmadik szakasz, ami egy hordágyas meccs volt.
Az orvosok behoztak egy gurítható hordágyat, amire az egyik pankrátornak rá kellett tennie a másikat, és áttolni őt egy vonalon.
Triple H-nak majdnem sikerült, de Orton lemászott a hordágyról. Ezután a közönség között harcoltak, az arána bármilyen részét, eszközét használhatták. Mindketten töbször is majdnem eltolták a másikat a vonalig. Triple H mégegyszer megcsinálta a Pedigree-t, de akkor, amikor már majdnem áttolta volna Ortont, jött a Legacy és leverték Triple H-t (visszajött DiBiase is). Ortonék végül leütötték Triple H-t és így a meccs harmadik részét Orton nyerte, megtartva a WWE övet. Ezután azonban Triple H leütötte a kalapácsával.
[10/6]

Kíváncsi vagyon ez után milyen sztorit kap Triple H. Nekem elegem van már az Orton vs. Triple H párharcból...

 

Összefoglaló:

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szerintem

(NVR, 2009.06.29 16:42)

nekem kifejezetten tetszett a Bash

a Jerico vs. Mysterio nem tetszett, főleg, mert mindketten a megszokott mozdulatokat csinálták
(10/4)

a Hardy vs. Punk meccsnek a vége tetszett, amikor CM Punk Heelként is bemutatkozott
(10/7)

nem szeretem a team tag maccseket, de ez jó volt, csak kár, hogy Edge-ék keveset voltak ringben
(10/8)

Triple H és Orton csatározását én is unom, de attól függetlenül ez egy látványos és fordulatos meccs volt, kellő izgalommal.
(10/9)
Remélem a forgatókönyv-írók csinálnak egy Orton-HHH teamet, és jól elgyepáják Cena-t