Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SummerSlam 2009

2009.08.24

Augusztus 23-án, vasárnap megrendezésre került a SummerSlam, ami a WWE egyik Pay-Per-View műsora volt.

 

Hivatalos zene:
Aerosmith - You GottaMove 

Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

 

____________________________

 

Az adás egy kis DX bohóckodással kezdődött.Rey Mysterio vs. Dolph Ziggler - Intercontinental Championship

Ziggler a meccs alatt egész jól helyt állt, voltak szép mozdulatai, például amikor a levegőben hasbarúgta Mysteriot.
A meccs végén Ziggler a ringsarok tetejéről akarta a térdeire ejteni Mysteriot (már csinált egy ilyet a meccs folyamán), ám Mysterio egy Hurricanrana-ra módosította a mozdulatot, és megnyerte a meccset.
Interkontinentális bajnok: Rey Mysterio.


Az interjúszobában MVP és Jack Swagger szócsatája volt látható. Swagger egy kicsit fényezte magát, és azt mondta, hogy ő egy jövőbeli WWE bajnok. MVP erre annyit felelt, hogy Swagger ma megismerheti a kegyetlen valóságot.

Az interjú után az ő meccsük következett. Szokásos meccs volt, bár MVP még egy ugrást is bevállalt a ringkötélről.
A meccs vége felé, Swagger ugrásánál az arca találkozott MVP térdével. Ettől Swagger egy kicsit megszédült, amit MVP ki is használt; a Playmakerrel kiütötte Swaggert.


A nézők között készítettek interjút Freddie Prinze-cel, aki elmondta, hogy bár Randy Orton múlthéten elverte, ő mégis eljött ide a SummerSlamre, hogy megnézze, amint John Cena legyőzi Ortont.Chris Jericho/ Big Show vs. Cryme Time - Unified Tag Team Championship

Az Egyesített Csapatbajnoki címekért tehát a Chris Jericho és Big Show alkotta csapat, valamint a Cryme Time küzdött meg. A ringbe először Jerichoék érkeztek (új zenével), és egy monológgal indították a meccset. Jericho azt mondta, hogy őt nem érdeklik a jelenlévő hírességek, hiszen ők is álszentek és "paraziták". Ő és Big Show azonban messze vannak a hírességektől (jó értelemben, pl.: sokkal híresebbek náluk), valamint ők a valaha volt legjobb csapat a WWE-ben a 40 megszerzett címükkel. Big Show pedig egy igazi romboló; nagyobb itt mindenkinél, tehát jobb is mindenkinél. Big Show is elkezdett beszélni, ám az ő beszédét a Cryme Time bevonulása szakította félbe.
A ringben Jericho és JTG kezdett, és Jericho fölénye végig érezhető volt. Ezután behívták a ringbe a két "nagyembert", Big Show-t és Shad Gaspart. Gaspar erőlködött ugyan, de sehogysem tudta leteríteni Show-t. Amikor aztán Gaspar nem figyelt oda, kapott egy Speart Show-tól. Ezután egy kicsit megint unalmas lett a meccs. A dolgok akkor pörögtek fel, amikor Big Show megmentete Jerichot a lekopogtatástól. Ekkor Gaspar kilökte Big Show-t. Következett a Walls of Jericho JTG-n, és amikor végre elmászott a ringkötelekhez, kapott egy jobbegyenest Big Show-tól, így Jericho le tudta kopogtatni.


A reklámszünetben ezt a reklámot, valamint egy CM Punk interjút láthattunk. Punk Jeff Hardy lehetséges könyvéről beszélt, és azt mondta, hogy az egész könyv egy nagy hazugság. Ma azonban véget vetek a Jeff Hardy sztorinak ami talán horrorisztikus lesz, de ugyanakkor boldog is, mivel új Nehézsúlyú Világbajnokot avatunk.


Kane vs. Great Khali

Következett az "óriások csatája" ami szerintem az adás leggyengébb meccse volt. A mozdulatok lassúak voltak, és látszott, hogy mindegyiket "bevárják".
A meccs végén Kane kirúgta Khali lábát, és adott neki egy DDT-t, ami aztán elég is volt a győzelemhez.Ismét egy kis reklám következett. Az egyik los angelesi utcáról mutattak egy képet, amelyen Vince McMahon csillaga látszódott. Ezután a stadionban lévő hírességek közül mutattak néhányat: Slash (Guns N' Roses), Robert Patrick (színész, Terminátor 2).


Legacy vs. D-Generation X

A ringbe először a DX érkezett, az eddigi legjobb bevonulásukkal. Volt jó nagy tűzijáték, aztán 2 Jeeppel katonák érkeztek, akik elkezdték lőni a semmit. Megint tűzijáték, majd pedig megjelent Shawn Michaels és Triple H, méghozzá egy tank tetején! A tankon lévő gépfegyverből és lövegből aztán ismét tűzijáték jött.

A meccs során a Legacy egész jól helyt állt, ennek köszönhetően a meccs nem volt túlságosan lapos. A ringben Triple H és Ted Dibiase kezdett, majd Dibiase helyett Rhodes jött be a ringbe, aki felpofozta Shawn Michaelst. Innentől kezdve elég sok ideig HBK volt a ringben.
Miután ismét Cody Rhodes és Shawn Michaels került a ringbe, Rhodes megpróbálkozott egy könyökös ugrással, de elvétette azt. Michaels is megpróbálkozott ugyanezzel, de ő is elrontotta. Rhodes ezután megpróbálkozott a Cross Rhodesszal, ám Michaels megcsinálta a Figure 4 Leg Lockot. Ekkor megérkezett Dibiase, és leütötte Michaelst. Következett egy sikeres Cross Rhodes kísérlet, ám Triple H megmentette Michaelst a lekopogtatástól, és csinált egy Pedigree-t Rhodeson. Erre Dibiase azzal válaszolt, hogy csinált egy Dream Streetet HBK-n.
Ismét HBK és Rhodes volt a ringben. Mikor végre fölkeltek, jött a Sweet Chin Music Michaelstől, és vége is lett a meccsnek.


Christian vs. William Regal - ECW Championship

A meccs 9 másodpercig tartott. Regal épp vette le a kabátját, amikor is kapott egy Killswitch-t Christiantól, ami a meccs végét is jelentette. Ezután megjelent Vladimir Kozlov és Ezekiel Jackson, ami 1-1 Chokeslamet jelentett Christian-nek.
ECW bajnok: Christian.A reklámszünetben látható videó a SummerSlam autogramosztó eseményéről számolt be.Randy Orton vs. John Cena - WWE Championship

A meccs a szokásos adok-kapokkal kezdődött, egyszer Cena uralta a ringet, a következő pillanatban pedig már Orton kerekedett felül.
Épp Cena kezdett dominálni, ám ekkor Orton meglökte a bírót, hogy kizárassa magát, ezzel megvédve a címet. Orton már majdnem el is sétált az övvel, amikor is Lilian Garcia bejelntette, hogy a meccs még nincs lefújva, és Vince McMahon utasítása szerint ha Ortont diszkvalifikálják, akkor elveszíti az övet. Orton vissza is jött a ringbe, ám kis idő múlva kitalálta, hogy kiszámoltatja magát. A meccset azonban ismét újraindították és most már Orton kiszámolása is címvesztéssel jár. Orton visszatért a ringbe, és lekopogtatta Cenat, ám a lába hozzáért a ringkötélhez. Ezt a mérkőzést vezető bíró nem vette észre, és egy másik bírónak kellett figyelmeztetnie kollégáját a csalásra. Nem volt más hátra; ismét újraindították a meccset. Cena megcsinálta az STF-et, ám ekkor egy néző berohant a ringbe, és rávetette magát a bíróra, így Orton kiszabadulhattot az STF-ből. A kis kavarodást kihasználva Orton megcsinálta az RKO-t, és legyőzte Cenat.


Jeff Hardy vs. CM Punk - World Heavyweight Championship (TLC Match)

A meccsen Punk kezdett jobban; miután kidobta Hardyt a ringből, leütötte őt egy székkel. Míg Hardy a ringen kívűl szenvedett, Punk elkezdett mászni az övért, azonban Hardy hamar lerángatta a létráról. Most Punk került a ringen kívűlre, és Hardy kezdett el mászni. Punk azonban ezt nem hagyhatta, és kirúgdosta Hardy alól a létrát.
Eddig csak a székekkel harcoltak (Punk például rá is dobta az egyik felállított székre Hardyt), ám elérkeztünk az első asztaltöréshez is. Hardy próbált ráugrani ellenfelére, ám Punk lejött az asztalról, ami így Hardy alatt tört el.
Punk megint elkezdett mászni, ám Hardy ismét lerángatta őt a létráról. A következő asztal már Punk alatt tört el: Hardy egyszerűen rádobta őt.
Természetesen a kommentátori asztal sem menekülhetett; Hardy ráfektette Punkot, majd pedig egy 5 méter magas létra közreműködésével csinált egy Swanton Bombot. Hardyt a mutatvány után hordággyal akarták elvinni, de ő felkelt, és tovább harcolt (bár már nagyon kész volt). A ringben lévő létra tetején Punk és Hardy pofozkodni kezdtek, míg végül Hardy leesett róla. Punk így már gondtalanul le tudta venni az övet, hogy háromszoros Nehézsúlyú Világbajnok váljék belőle. A földön aztán Hardy fölött megállt, és úgy ünnepeltette magát.
Ám ekkor pislákolni kezdtek a fények, majd pedig jött az a jól ismert "harangozás"... Mikor újra világos lett, már Undertaker hevert Punk lába alatt. Undertaker elkapta Punk torkát, és csinált egy Chokeslamet.


Tehát Undertaker visszatért, Jeff Hardy pedig valószínűleg pihenőre megy. A WHC övért pedig talán CM Punk és Undertaker csatározásait fogjuk látni.

 

A következő PPV a Breaking Point lesz, Szeptember 13-án.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.