Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Extreme Rules 2009

2009.06.08

Június 7-én, vasárnap megrendezésre került a Extreme Rules, ami a WWE egyik Pay-Per-View műsora volt.

 

Hivatalos zene:
Sick Puppies: You're Coming Down

 

Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

Kép

______________________________________________________________________________

 

 

Kofi Kingston vs. MVP vs. Matt Hardy vs. William Regal (Fatal Four Way Match) US. Chapionship:

Ez volt az Extreme Rules nyitómeccse, és nekem egy kicsit összecsapottnak is tűnt. William Regal pedig nem értem miért volt ott; öreg és nem is tud olyan sok mindent. Matt Hardynak pedig még mindig gipszben van a keze, így aztán ő is esélytelennek tűnt.  A cím esélyesei tehát Kofi és MVP voltak. A meccset William Regalt kiütve Kofi Kingston nyerte meg, ezzel megtartva bajnoki övét.
[10/5]

 

Rey Myisterio vs. Chris Jericho (No Holds Barred Match) Intercontinental Chapionship:

Rey Mysterionak nehéz feladatai voltak ezen a meccsen, ugyanis meg kellett védeni bajnoki címét, és meg kellett akadályoznia, hogy Jericho valahogy levegye a maszkját. A meccsen egyébként semmi nem emlékeztetett arra, hogy ez egy No Holds Barred meccs, ám ha úgy nézzük, mint egy sima meccset, akkor nagyon fordulatos volt. A meccsnek akkor lett vége, amikor  Rey Mysterio meg akarta csinálni a 619-et, ám Jericho letépte a maszkját, és lekopogtatta Mysteriot. Győztes és új Interkontinentális Bajnok: Chris Jericho (Ezzel egyébként Jericho megdöntötte saját rekordját, immár 9-szeres Interkontinentális bajnok.)
[10/ 7]

 

CM Punk vs. Umaga (Samoan Strap Match):

Ez egy új fajta meccs, a lényege az,  hogy meg kell érinteni mind a 4 ringsarkot amíg az ellenfél a földön fekszik. Ráadásul a küzdőfelek össze vannak kötve egy "szamoai szíjjal".
A meccsen inkább Punk érintgette a sarkokat, de Umaga általában a 3. után mindig elrángatta. A meccs végén azonban Punk ezt nem hagyta; megcsinálta Umagán a Go To Sleep-et, így nyugodtam meg tudta nyerni a meccset.  
[10/6]

 

Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Hardcore Rules Match) ECW Chapionship:

Hardcore meccshez illően elég sok "harcore eszközt" használtak. A legtöbbet használt eszközök a mankó és az alumínium kuka volt. A meccs kiegyenlített volt, és a végén Tommy Dreamer lett az új ECW Champion.
[10/7]

 

Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match) Miss WrestleMania:

Ez a meccs nem egy ringben, hanem egy disznóólban zajlott. A meccs eljén kiderült, hogy Vickie Handicap meccset csinált ebből, vagyis Chavo Guerrero-val eggyütt harcolt Santina ellen. A pankrátorok sárban harcoltak; egymásra dobálták a sárt és egymást nyomták bele. A "ring" mellett volt egy elkülönített ól ahol disznók voltak. Santina-nak sikerült oda bedobnia Chavo-t, ezután pin fallal legyőzte Vickie Guerrero-t. Mivel ez egy, a WWE-ben eddig még nem láttot meccstípus volt, viszonylag érdekes volt.
[10/6]

 

Batista vs. Randy Orton (Steel Cage Match) WWE Championship:

Már a meccs elejétől kezdve, Orton próbált kimászni a kertrecből, egyszer, majdnem sikerült is neki (az is győzelemmel ér fel ha valaki leér a ketrecen kívüli földre). A közönség kedvence egyértelműen a Face karakterű Batista volt. A meccset szinte végig Batista uralta, de Ortonnak is voltak jó mozdulatai. Ortonnak nem sikerült végrehajtani az RKO-t Batistan, nemsokkal ezután Batista megcsinálta a finishing move-ját, a Batista Bomb-ot, majd pin fall-al megnyerte a meccset, így ő lett az új WWE Champion. A meccs kicsit egyoldalú, és rövid volt ahhoz képest, hogy a WWE fő övéért harcoltak.
[10/6]

 

John Cena vs. Big Show (Submisson Match):

Már a meccs fajtája sem utalt jó meccsre, de ez különösen unalmas volt. Nem volt benne semmi extrém. A közönség kedvence eggyértelműen Cena volt, de sem az Attitude Adjustmentet, sem az STFU-t nem tudta megcsinálni. A meccs folyamán Big SHow is próbálkozott submisson moovokkal, de azoknak nem volt túl nagy sikere. Cena elkezdte folytogatni Big Show-t, és megnyerte a meccset, mivel Big Show nem bírta tovább a folytogatást és hármat kopogott a ringre (feladta).
[10/2]

 

Jeff Hardy vs. Edge (Ladder Match) World Heavyweight Championship:

Kicsit unalmas meccsnek indult az első pár perc láttán, de miután bekerültek a ringbe a létrák, nagyon jó volt. Sok high-fly mozdulat volt mindkét pankrátor részéről. Érdekes jelenet volt amikor Jeff átugrott egy létráról az övet tartó kampóra és azon lógott. A meccsen nem volt vér, még akkor sem, amikor mindketten ráestek egy keresztbe rakott létrára egy másik létra tetejéről. A meccsnek akkor lett vége, amikor mindketten egyszerre másztak az fellógatott övért Edge lelökte Jeffet, de Jeff alulról kihúzta Edge lábát úgy, hogy Edge "beragadt" a létra fokai közé. Ezután Jeffnek csak fel kellett másznia és levehette az övet. Mindenki azt hitte, hogy Jeff Hardy az új Heavyweight Champion, amikor is jött CM Punk, a Money In The Bank győztese, és beváltotta a táskát egy címmérkőzésre Jeff ellen. Mivel Jeff fáradt volt az előző meccs miatt, Punk könnyen megcsinálta a Go To Sleep-et, kétszer is, és pin fall-lal legyőzte Jeffet. Tehát az új World Heavyweight Champion: CM Punk.
[10/8]

Az övek új "tulajdonosait" itt láthatjátok.

 

EdGe - Joker

 

Összefoglaló:

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.