Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meccstípusok:

 

 

Normál meccs: Két pankrátor harcol a ringben, nem használható semmilyen "eszköz" (szék, asztal, kamera)az ilyenek használatáért kizárás jár. A pankátorokat akkor is diszkvalifikálják ha egy másik pankrátor besegít nekik. Pin fall-al lehet nyerni.


Tag Team Meccs: két csapat harcol egymással, minden csapatban két pankrátor szerepel. Egyszerre csak egy-egy pankrátor harcolhat, ezalatt a másik kettő a ring két-két ellentétes sarkában vár. Váltani (taggelni) úgy lehet, hogy a kétazonos csapatbeli játékos megérinti egymást. Váltás után tíz másodpercig még lehet bent két pankrátor egy ellen, de ha tovább marad a csapatot kizárják. A normál meccshez hasonlóan itt sem lehet eszközöket használni.


Handicap meccs: A feltételek azonosak a Tag Team meccs-el, csak itt kettő, vagy több pankrátor harcol egy ellen. Az ellenfelet pin fall-al lehet legyőzni


No Disqualification Meccs: Hasonló a normál meccshez, viszont itt bárki bármit használhat, semmiért nem jár kizárás, az ellenfelet pin fall-al lehet legyőzni.


Inferno Meccs: Ebben a meccstípusban a ring széle megvan gyújtva és a ringben egyre melegebb van.  Aki meggyullad veszít.


Hardcore Meccs: Nemsokkal tér el a sima meccstől, de itt lehez használni eszközöket. Ezeken a meccseken a pankrátorok álltalában véresek lesznek. Pin fall-al lehet nyerni.


First Blood Meccs: Olyasmi, mind a Hardcore meccs, csak itt az veszít, aki előbb elkezd vérezni.


Hell in Cell: Kettő vagy több pankrátor harcol egy ketreccel körbezárt ringben. Itt is használhatóak külső eszközök. Pin fall a cél.


Ladder Meccs: A ring fölé fel van akasztva vagy a bajnoki öv, vagy egy aktatáska (pénzzel). Ezeket csak a létrákkal lehet elérni. Általában több pankrátor küzd a címért, ezért igen látványos meccstípus. Az nyer aki leveszi a ring fölé akasztott tárgyat.


Table Meccs: Ebben a fajta meccsben a pankrátoroknak asztalokat kell használni. Az veszít aki úgy esik rá az asztalra, hogy az széttörik, ez úgy is megtörténhet, hogy a pankrátort az asztalra teszik és ráugranak, Ebben az esetben az alul fekvő panrátor esik ki.


TLC Meccs: Tables, Ladders, Chairs (asztalok, létrák, székek). Ezekkel az eszközökkel küzdenek a pankrátorok. Pin fall-al lehet nyerni.


No Submission: Minden pankrátornak vagy egy fogása amit gyakrak használ. A pankrátorok addig kínozzák egymást amíg a másik fel nem adja a meccset.


Ultimate Submission: Ez annyiban különbözik az előzőtől, hogy időre megy. Ha eggyik panlrátor sem adja fel, akkor a meccs döntetlen.


Steel Cage: Hasonlít a Hell in Cell-hez, csak itt a ketrec teteje nem zárt. Ebből a ketrecből ki lehet mászni. Az nyer aki legelőször megérinti a ketrecen kívüli talajt.


Extreme Rules Meccs: Olyasmi, mint a hardcore meccs csak annál is durvább. Itt a kalapácstól a gitáron keresztül a létráig mindent lehez használni az ellenfél legyőzése érdekében. Pin fall-al lehet nyerni.


Last Man Standing: Két pankrátor harcol. Használhatóak külső eszközök, nincs feladás, se pin fall. Az veszít aki a földön marad és a bíró tized tud rászámolni.


Tornado Tag: Annyiban különbözik a sima Team Tag Meccstől, hogy minden pankrátor a ringben van és nem kell taggelni.


Tripple Threat: Három pankrátor harcol egymás ellen a ringben, az nyer aki először pin fall-t alkalmaz bármyely másik pankrátoron.


Fatal 4 Way: Ezeken a meccseken négy pankrátor küzd egymnás ellen.


6 Men: Hat pankrátor harcol a végsőkig. Pin fall-al lehet legyőzni az ellenfeleket.


"I Qiut!" Meccs: Két pankrátor harcol, bármilyen eszköz használható, az veszít, aki kimondja, hogy "I Quit" (Feladom).


Elimination Meccs: Egy ketrecben játszódik a meccs. A ring négy sarkában van egy-egy  cella. A meccset két pankrátor kezdi el a ringben, akikhez aztán általában véletlenszerűen, bizonyos időközönként csatlakozik egy pankrátor a cellákból. A harcból úgy lehet kiesni, hogy lekopogtatnak. Az nyer aki a végén egyedül marad.


Battle Royal: Sok pankrátor küzd egyszerre a ringben és egymást próbálják "kidobni a ringből. Aki utoljára bentmarad az nyer. (pl. Royal Rumble)


Strap Meccs: "Öv" vagy "szíj" meccs. Két pankrátor van a ringben egy övvel összekötözve, és aki egymás után megérintit a ring mind a négy sarkát, anélkül, hogy a másik egyetlen egy sarkot megérintene, az nyer. (Nyilván először a két pankrátor egymást kezdi el verni, és csak azután, hogy kicsinálták egymást próbálják megérinteni a sarkokat.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sziasztok!

(Joker99, 2010.08.22 19:28)

Annyi meccs van hogy teljesen osszekavarodtam. Nem is tudtam hogy ennyi van.

tm miklos

(radics béla, 2010.06.12 16:31)

pankrátor akarok leni
aki elém mer álni megismeri orton haragját

török szent miklos

(radics béla, 2010.06.12 16:26)

tréker hulaházában nem létezik a béke

én.....

(Én...., 2010.02.04 21:20)

1, Amelyik meccsnél Pinnfallal lehet győzni ott ált. subbmissionnal is lehet..
2,Elimination meccs: te az elimination Chamber szabályait írtad le, sima elimination meccsnél pin vagy submmission után kiesik aki feladta vagy rászámolták a 3-at.. ebből következik, h több emberes meccs, ill. van tag team változat (pl.:fatal-4-way elimintion ill. survivor series elimination meccsek)
3, Inferno: a ringben nincs egyre melegebb, csak simán az nyer aki meggyújtja a másikat
4, a handicap meccsnek is van tornado változata

macska97@windowslive.com

(Hulk Hans, 2010.01.11 15:45)

Hogyan lehetek pankrátor?

edi98@widowslive.com

(eduard98, 2009.12.12 20:34)


First Blood Meccs et még nem láttam azt megnézném mert nagyon ritkán törik be a fejük

donwon@freemail.hu

(Don Won, 2009.12.07 19:39)

a legjobb meccsek sztem a Royal Rumble meccsek. Főleg ha legalább 10-en vannak a ringbe.

moriczd@freemail.hu

(Daniel, 2009.10.10 22:09)

Én Strap és Elmination meccset még nem is láttam.
Az Extreme Rules Meccsek viszont egész jók.

zalantiz@citromail.hu

(zalán, 2009.09.03 16:01)

a special referee meccset kihágyták

wwe

(szerk., 2009.06.11 14:06)

http://www.youtube.com/watch?v=JBCPSp0klmc itt egy nferno. nem olyan izgalmas.

szia

(sziszi, 2009.06.11 11:53)

én egy inferno mecsset néznék meg leginkább!

csá

(Tomi, 2009.05.24 11:18)

én a Hell in Cell szeretem a legjobban
nézzétek meg undertaker meccseit
csá